Een mooi moment om lid te worden van LSV.

Voor zowel sportief aangelegde jongens als meisjes is dit een mooi moment om lid te worden van LSV. (Wist je dat meidenvoetbal de snelst groeiende sport van Nederland is?) We hebben een mooie accommodatie en enthousiaste trainers en leiders voor je klaar staan. Als je meer wilt weten kijk dan op onze website: www.vv-lsv.nl en kijk dan ook op de pagina’s LBC, wat dat is het samenwerkingsverband dat we voor de jeugdafdeling hebben met De Bocht’80. Je kunt ook altijd een keer mee komen doen op de training (zie informatie hieronder) of op zaterdag komen kijken. De wedstrijd tijden vindt je op de site en in Brabant Centrum. Wil je meer informatie neem dan contact op met Stef Streur (email: jeugd@vv-lsv.nl) of Johan van de Vorstenbosch (email: j.vandevorstenbosch@ziggo.nl)

Ben je enthousiast geworden na het wereldkampioenschap in Braziliƫ, of wilde je toch al gewoon lekker gaan sporten. LSV heeft een aantal mogelijkheden:

Geboren in 2008, 2009 of 2010

Dan kun je bij LSV meedoen met de F-mini pupillen.

Een goede manier om te ontdekken of je voetbal leuk vindt. De mini”s trainen iedere woensdag van 18:00 tot 19:00 uur en spelen aangepaste wedstrijdjes op zaterdag.

voor mini’s is er geen contributie, het is dus gratis, maar je moet wel geregistreerd worden om goede contactgegevens te hebben en voor de verzekering van jou en de trainers/leiders.

Geboren in 2006 of 2007

Dan kun je bij LSV meedoen met de F-.pupillen.

Hier leer je de eerste beginselen van vooral de techniek. De trainingen zijn op woensdag van 18:15 tot 19:15 uur en er wordt op zaterdagmorgen deelgenomen aan een echte competitie, maar wel met aangepaste spelregels en veld afmetingen.

De contributie voor Pupillen is 52 Euro per jaar, maar 1 Euro per week, nu wordt je wel officieel lid van de KNVB.

Geboren in 2004 of 2005

Dan kun je bij LSV meedoen met de E-.pupillen.

Hier ga je verder met techniek maar komen ook de eerste beginselen van tactiek er bij. De trainingen zijn op woensdag van 18:15 tot 19:15 uur en er wordt op zaterdagmorgen deelgenomen aan een echte competitie, maar wel met aangepaste spelregels en veld afmetingen.

De contributie voor Pupillen is 52 Euro per jaar, maar 1 Euro per week, nu wordt je wel officieel lid van de
KNVB.

Geboren in 2002 of 2003

Dan kun je bij LSV meedoen met de D-.pupillen.

Nu ga je al op een groot voetbalveld spelen. De trainingen zijn op woensdag van 18:15 tot 19:15 uur en er wordt op zaterdagmorgen deelgenomen aan een echte competitie

De contributie voor Pupillen is 52 Euro per jaar, maar 1 Euro per week, nu wordt je wel officieel lid van de KNVB.