De LSV dames blijven maar aan de weg timmeren.
Het ene historische moment is nog maar net aan de analen van het Boxtelsche damesvoetbal toegevoegd, of het volgende moment biedt zich as zondag al weer aan.
Wat al weer historie  is ?
Eén van de medeoprichters van ons dames team, Carola Schoenmakers – van de Sande, heeft na een carrière van 5 jaar, eindelijk haar eerste doelpunt gemaakt in een officiële wedstrijd.
Doordat ze, na aankoop van haar nieuwe flitsende blauwe voetbalschoenen op Facebook al het één en ander voorspeld had, waren er toevallig (??!?) cameraploegen aanwezig, om dit heugelijke feit op gevoelige plaat vast te leggen.
Let vooral op het kinderlijke (maar vooral, lichtvoetige) huppeltje, op de weg terug naar haar laatste man positie.
Wat een blijdschap !! Ze maakt de 8e treffer in de met 4-8 gewonnen uitwedstrijd bij RKKSV. (verder 4x Renate en 3x Manouk).
Kijk en huiver ! U bent getuige van  iets om later aan uw kleinkinderen te kunnen doorvertellen:
De eerste Boxtelsche plak-pingel !

Wat nog historie moet worden.
Zondag 29 november om 11 uur, spelen de dames thuis tegen ODC.
De winnaar van deze wedstrijd, staat bij de winterstop 5e in de competitie. Een positie waar we voor dit seizoen zeker voor zouden hebben getekend. Het geeft de vorderingen van deze ras-echte-LSV-meiden, heel goed weer.
Omroep Dommelland heeft ook lucht gekregen van dit spectaculaire team en heeft besloten een uitzending te gaan wijden aan het Boxtelsche dames voetbal. Uitgerekend deze derby komen ze filmen en na afloop worden trainer en wat speelsters geïnterviewd.
Om de wedstrijd tot een goed einde te brengen, hebben we zeker alle steun nodig van zo veel mogelijk familie, supporters en LSV leden. Kom de dames aanmoedigen ! Het is tevens een mooie kans om te laten zien, dat we bij LSV flink in de lift zitten en dat de dames binnen LSV een serieuze plek in nemen.
U wordt verwacht !

 dommelland logo