Deze keer in ‘de oude doos’ aandacht voor een vrij recent bericht op deze website.
Helaas moeten we vaststellen dat dit bericht heden ten dage nog erg actueel is en dat er dringend vrijwilligers op moeten staan om LSV ook voor de toekomst recht van bestaan te geven.

————Integrale weergave bericht van 26-8-2013:———————–

Zorgen over de toekomst bij LSV

Inmiddels zijn achter de schermen de voorbereidingen voor het volgende seizoen weer in volle gang.
LSV 1 speelt volgend seizoen in een mooie vijfde klasse tegen voornamelijk teams uit de Kempen en de regio.
Het sportpark ligt er weer picobello bij en financieel is LSV een gezonde club.
Toch zijn er zorgen over de toekomst. Met name de betrokkenheid vanuit Lennisheuvel brokkelt steeds verder af.
Het bestuur onderzoekt momenteel de mogelijkheden om toch nog een toekomst perspectief te vinden voor LSV. Landelijk wordt steeds luider gewezen op het belang van sporten voor kinderen, zowel op fysiek als sociaal gebied. Het verdwijnen van LSV zou een verarming van het dorp betekenen.

Dringende oproep voor vrijwilligers
Voor het komend seizoen betekend dit o.a. dat het clubhuis tijdens de jeugdwedstrijden gesloten zal blijven als zich geen vrijwilligers melden. Ook voor de zondag zijn wij nog op zoek naar kantinepersoneel.
Daarnaast zij er nog vacatures voor leider voor het tweede elftal, assistent scheidsrechter (vlagger) voor LSV 1 en LSV 2 en diverse bestuurstaken.
Wij doen dan ook een dringende oproep aan mensen in Lennisheuvel om bij te dragen aan het verenigingsleven. Er zijn allerlei mogelijkheden, grote en kleine taken. Notuleren bij vergaderingen, clubadministratie, clubhuiscommissie enz. Als u ook vindt dat er een sportclub in Lennisheuvel moet blijven meld u dan aan bij een van onderstaande bestuursleden:

Leo van den Heuvel, voorzitter a.i
Jan Nijssen, penningmeester
Johan van de Vorstenbosch, secretaris a.i.