ludieke trainingdag 4 ludieke trainingdag 7 ludieke trainingdag 2 ludieke trainingdag 3 ludieke trainingdag leoBij LSV zijn we het jaar goed begonnen ! Het ging om het “wij” gevoel, weten jullie nog ?
In één week tijd hebben we 2 zeer geslaagde evenementen met elkaar beleefd.
Op 11 januari eerst een zeer goed bezochte nieuwjaarsreceptie, met oliebollen, glühwein en hier een daar het verplichte biertje.
Ook was er nog een zeer positieve nieuwjaar speech van onze voorzitter.
En de zondag daarop direct weer een super zondag, met onze “Ludieke trainingsdag”.
De dag was in tweeën verdeeld; eerst vanaf 12 uur een toernooi, van alle senioren, veteranen en dames door elkaar, verdeeld in 4 teams. 28 Spelers hebben we mogen begroeten.
Gelukkig hadden we ook de beschikking over 2 scheidsrechters; Ad Schelle en Ad Eykemans (heet u ook Ad, meldt u zich dan gerust aan als scheidsrechter ?!?)
Natuurlijk wisten we van te voren, dat dit toernooitje, gewoon een dekmantel was, voor de partners thuis, om naderhand in de kantine een lekker biertje te doen.
Maar dan moesten er toch eerst in de LSV Kwis, even 100 vragen beantwoord worden. Er mocht maar één telefoon per team worden gebruikt en daar hield iedereen zich keurig aan (…??!)(al was er één team bij, dat dacht voordeel te hebben, door naar een telefooncel te gaan lopen zoeken).
De dag was superstrak georganiseerd door Leo van Wordragen en Ad Eykemans en alle teams werden na afloop ook nog eens beloond met een stapeltje consumptiebonnen.
Ik zeg: #SMAAKT NAAR MEER##NOG EEN KEER, NOG EEN KEER##!!

 

[metaslider id=2058]