LSV verlengt contract met trainer Kirk Koningstein

LSV voorzitter Frans van der Struijk, had op de nieuwjaarsreceptie al een flinke tip van de sluier opgelicht, door te vertellen dat de contractbesprekingen met trainer Kirk Koningstein, op een haar na gevild waren. “Daar komen we wel uit”; sprak hij toen.
Deze week zijn de laatste details besproken, de wensen kenbaar gemaakt , plooien gladgestreken en uitgesproken dat zowel het huidige LSV bestuur als trainer Kirk Koningstein, nog lang niet klaar zijn bij LSV.

Ondanks een serieuze aanbieding van een andere club, besloot Kirk na een lang gesprek met het bestuur, om toch bij te tekenen bij LSV.
In dat gesprek gaf Kirk een paar dingen aan, die het bestuur erg aanspraken; “we zijn een paar jaar geleden een traject ingegaan om van LSV weer een bloeiende club te maken en daar zijn we nog niet mee klaar”. “Dat kan ook niet als je onderaan staat in de 5e klasse”.

In alle geledingen van LSV gaat het de laatste jaren prima. De teams doen allemaal lekker mee, het complex is tip top in orde, de kantine is geweldig en de ouderwetse LSV gezelligheid is bewaard gebleven. Alleen de resultaten van ons eerste blijven nog steeds wel achter bij de verwachtingen.
De stappen die gemaakt zijn met het eerste zijn duidelijk zichtbaar. De monsternederlagen zijn verleden tijd en er staan tegenwoordig flink wat Lennisheuvelse jongens op het veld. De hoop is toch dat LSV na de winterstop wat meer punten gaat pakken. Neemt natuurlijk niet weg dat niet alleen Kirk maar ook heel LSV graag zou zien, dat er voor volgend jaar flink wat versterking zou komen, om eindelijk eens in wat rustiger vaarwater in de middenmoot mee te kunnen gaan draaien.
Er is tussen alle betrokkenen dan ook de afspraak gemaakt, dat iedereen er alles aan gaat doen, om voor volgend seizoen een eerste elftal te formeren, dat een paar flinke stappen kan maken.

De sfeer in de club is prima, we spelen op ouderwets groen gras, het bestuur opereert al een paar jaar in dezelfde samenstelling en nu ligt ook de trainer voor volgend seizoen al weer vast. Kortom, bij LSV geen verrassingen meer. Het is een stabiele club geworden, waar keihard wordt gewerkt aan de toekomst !