Vandaag ontvingen wij bericht van het overlijden van Gerard van Kollenburg, oud voorzitter, penningmeester en veteranenvoetballer van LSV.

Het was vooral het penningmeesterschap van Gerard dat mij het meeste herinnering aan mij oproept. Hij structureerde de financiƫn na de hectische en soms wat wanordelijke start van LSV en zijn systeem van boekhouden was lange tijd de basis voor een financieel gezond LSV. Toen na enige jaren Henk van Oosterhout stopte als voorzitter nam Gerard deze taak over. Hij vond in Ad van Wanrooij een geschikte opvolger, die hij ook nog regelmatig van goed advies kon voorzien. Het voorzitterschap van Gerard duurde maar een korte periode omdat zijn baan bij het Liduwina ziekenhuis onzeker werd in verband met de naderende sluiting. Hij ging een HBO opleiding volgen om zijn ervaring en kunde ook te voorzien van een diploma. Op dat moment kon hij dat niet langer combineren met LSV.

Hoewel Gerard al even leed aan een hersentumor is zijn overlijden toch nog erg snel en plotseling gekomen. Wij wensen Riek en de kinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

scannen0035