Eerder deze week ontvingen wij het trieste bericht dat Anke van der Wouw op 28 jarige leeftijd is overleden.
Anke assisteerde de laatste twee seizoenen, hoofdzakelijk tijdens de jeugdwedstrijden op zaterdag, in de kantine. Juist dit seizoen zou ze ook op de zondagen mee gaan draaien, maar dat heeft, mede door haar ziekte, niet meer zo mogen zijn.

Anke was al enige tijd ziek en heeft de noodzakelijk geworden operatie helaas niet meer gehaald.

Wij danken Anke voor haar inzet voor LSV en in het bijzonder de jeugd. Ook haar optreden als zwarte Piet tijdens de sinterklaasviering vorig jaar, zal in onze herinnering bewaard blijven.
Wij wensen de ouders, broer en zus van Anke veel sterkte in deze donkere dagen.

De afscheidsdienst voor Anke wordt vandaag, 16 december, om 16.30 u in de aula van het crematorium Hilvarenbeek gehouden.
Adres: Beekseweg 22b, 5087 KB  Diessen.

Eventuele blijken van medeleven kunt u sturen naar:
Familie van der Wouw,
Witvenstraat 3