Na vele jaren aanmodderen, is het dan eindelijk zo ver, de parkeerplaats wordt aangepast.
De firma van Pinxteren uit Boxtel, is in opdracht van de gemeente Boxtel, maandag 7 januari begonnen met de werkzaamheden.
Het is de bedoeling dat er parkeervakken worden aangelegd aan de linkerzijde, dus zeg maar langs de veld en de tribunekant, ook de aanrijroute zal worden verhard met straatklinkers (afkomstig van het project Barrierweg/Roderweg in Liempde).
Uiteraard zal er ook een goot worden aangelegd voor afvoer van regenwater. Binnenkort kunnen we dus zonder natte en bemodderde schoenen in onze auto stappen als het regent. Uiteraard is het de bedoeling dat het probleem met gaten en plassen (zie foto) aan het begin van de parkeerplaats dan niet meer voor zal komen. De bestrating inclusief parkeervakken wordt 10 meter breed. Aan de rechterkant word het overblijvende gedeelte tussen bestrating en groenstrook opgevuld met het bestaande mengsel van split en asfalt.
De werkzaamheden beslaan volgens planning drie werkweken, maar de uitvoerder heeft beloofd dat we a.s. donderdag al van het voorste gedeelte van de parkeerplaats gebruik kunnen maken, zodat we niet langs de weg, of in de berm van de Beukendreef hoeven te parkeren, voor de eerste training van dit jaar.

Woensdag 9- januari

12-01: De werkzaamheden vorderen gestaag. Inmiddels is het voorste gedeelte (tot aan de tribune ongeveer) al bestraat.

Zaterdag 12 januari

14-1: De stratenmakers werken stug door en zijn inmiddels al bijna voorbij de tribune met de werkzaamheden. Het bed tot achteraan de parkeerplaats is al klaar.

Maandag 14 januari

19:1 De werkzaamheden verlopen conform de planning. Het straatwerk van de parkeerplaats op zich is zo goed als afgerond. De komende week worden, mits de weersomstandigheden het toelaten, de laatste werkzaamheden uitgevoerd, waarna de oplevering zal plaatsvinden op vrijdag 25 januari. O.a. de afwateringsgoot wordt aangebracht en de strook rechts van de bestrating aangevuld.

 

[metaslider id=5662 cssclass=” alignnormal”]