Wij ontvingen zojuist onderstaande mail van het campagneteam van de Rabobank Clubkas Campagne:

Voetbalvereniging LSV

Beste meneer Nijssen,

De Rabobank Clubkas Campagne zit er weer op! Onze leden hebben massaal gestemd op de deelnemende clubs. Maar liefst 8.617 leden hebben met ruim 42.000 stemmen bepaald hoe het totaalbedrag van € 200.000 verdeeld wordt!

Uw donatie in 2018
Tijdens de stemperiode heeft uw vereniging of stichting 63 stemmen ontvangen, wat resulteert in een donatie* van € 299,92. Gefeliciteerd met uw prijs. Hopelijk draagt dit bij aan uw doel. Uiterlijk 31 januari krijgt u het bedrag uitgekeerd op de door u opgegeven rekening.

Tegenprestaties
Het gewonnen bedrag is een donatie, daardoor bent u niet verplicht tot een tegenprestatie. Natuurlijk stellen we het wel op prijs als u het bestuur, eventuele leden of andere sympathisanten op de hoogte brengt. Mocht u er via Social Media aandacht aan schenken, dan vragen we u om daarbij #RaboHvDM te gebruiken.

Volledige uitslag
Op onze website (zie oranje button onder dit bericht) komt in de loop van 12 december de volledige uitslag te staan. Daarin ziet u een overzicht van alle deelnemers, het aantal stemmen en de bijbehorende bedragen. We zullen de uitslag ook publiceren in lokale media.

Ik dank u hartelijk voor uw deelname!

René Jansen,
Directievoorzitter Rabobank Hart van De Meierij

Het bestuur van LSV wil iedereen die zijn stem(men) heeft uitgebracht op onze vereniging van harte bedanken voor hun bijdrage aan dit mooie bedrag.
Volgend jaar zijn we weer van de partij en hopen we op nog meer stemmen voor LSV.