• Wat was of is je functie bij L.S.V.?
  In het hoofdbestuur ben ik voorzitter, wedstrijdsecretaris en bestuurslid met de taken sponsoring,activiteiten en gemeentezaken van het hoofdbestuur geweest.Tevens ben ik voorzitter van de jeugdafdeling en leider van diverse teams geweest.
  Rond de viering van het 25 jarig bestaan van LSV ben ik gevraagd om dit feest te organiseren.
  In het verleden heb ik als coördinator de leiding gehad  over diverse bouw en verbouw activiteiten, zoals de kantine, bestuurskamer, tribune en de renovatie van de kleedlokalen een paar jaar geleden.
  Tegenwoordig ben ik coördinator van het onderhoud opstallen en velden.
 • Hoelang ben je al lid?
  Ik ben medeoprichter dus nu bijna 48 jaar.
 • Heb jezelf ook gevoetbald en op welke positie?
  In ons eerste elftal ben ik begonnen als rechtsbuiten en daarna was ik 8 jaar linksback, daarna nog 5 jaar lang in de lagere elftallen in een team met oud eerste elftal spelers.
 • Wat is je leukste herinnering aan LSV?
  De voorbereiding en uitvoering van de viering van het 25 jarig bestaansfeest, samen gevat in een mag ik wel zeggen schitterend naslagwerk. De wedstrijd van het toenmalige eerste elftal tegen Willem II was een van de vele hoogtepunten.
 • Wat vind je het leukste aan LSV en wat kan beter?
  De kleinschaligheid / saamhorigheid. Het moet wel gedragen worden door een bestuur en vrijwilligers
 • Wie zou je graag eens in de LSV kantine ontvangen?
  ???
 • Hoe  zie je de toekomst voor LSV?
  LSV wordt in de toekomst samengevoegd met de overige Boxtelse voetbalverenigingen. Dan gaan we naar 1 voetbalclub in Boxtel.
 • Zit het LSV gevoel een beetje in je familie ?
  Ja,mijn oudste broer Herman heeft in het begin enkele jaren bij de veteranen gespeeld,tenminste dat probeerden ze en mijn andere broer Jan is er net zo lang bij als ik en we hebben samen ongeveer 8 jaar in het 1e elftal gespeeld. Daarna hebben we enkele jaren als oud spelers van het 1e in  een 5de elftal gespeeld en werden natuurlijk kampioen. Dat werd een groot feest bij onze leider Jaske de Laat.  Daar wordt nu nog over gesproken, dat was geweldig!
 • Wie is je favoriete speler ooit ?
  Favoriete speler bij LSV : Toon Bolsius
  Beste speler ooit: Lionel Messi
 • Wat is voor jou het absolute hoogtepunt in de LSV historie?
  Promotie naar 4e klasse via de nacompetitie met een schitterend zweefduik doelpunt a la Bep Bakhuis, heel ver in blessuretijd, van Mark Wilbers.
  Deze wedstrijd vond plaats in Empel tegen Emplina, toen onder leiding van trainer Kirk Koningstein.
  De reeds gekochte bloemen hebben we toen maar overgenomen van de tegenstander.
 • Kom je op zondag nog wel eens kijken bij een van de teams?
  Soms. Ik heb me aangemeld als oproepkracht voor zondagsdiensten als het huidige bestuur niet aanwezig kan zijn, zoals afgelopen week nog.
 • Ben je blij met de vernieuwde kantine of mis je de nostalgie van het oude?
  Een beetje een dubbel gevoel. Er is voor alle twee de stellingen wel iets te zeggen. Maar de kantine en de keuken zien er nu wel heel fris en modern uit en we kunnen met deze uitstraling met een gerust hart de toekomst tegemoet zien.
 • Zijn er verder nog zaken die volgens jou dringend vernieuwd moeten worden?
  Ja er zijn nog wel een paar zaken die aangepakt moeten worden.
  De ballenvangers op het tussenstuk en achter het tweede veld zijn dringend aan vervanging toe. Ook de omheining langs de Mijlstraat is in slechte staat en dient compleet te worden vervangen. Als gevolg van de privatiseringsovereenkomst komen de kosten hiervan voor rekening van de gemeente. Het budget hiervoor is inmiddels beschikbaar gesteld dus dit kan op korte termijn worden gerealiseerd.
  Verder zal de slechte staat van het parkeerterrein niemand ontgaan zijn. Hierover is inmiddels overleg geweest met de gemeente en die gaan het probleem verhelpen. Er zal een strook van ongeveer vijf meter met Stelton platen worden aangelegd en het parkeergedeelte zal verhard worden met grind of iets dergelijks.
  Tenslotte dient er, op korte termijn, groot onderhoud aan de entree hokjes plaats te vinden.
 • Vind je dat LSV moet overstappen op kunstgras?
  Absoluut niet,daar komen andere verenigingen nog op terug en met het huidige aantal elftallen is een trainingsveld van kunstgras ook geen voordeel.
  Over enkele jaren spelen we ook in Nederland in het betaald voetbal weer op gras.
 • Wie wil je de volgende aflevering onder de lichtmast plaatsen?
  Tini de Groot