janvandersande

Geachte LSV-leden,

Mijn naam is Jan van der Sande 50 jaar geleden geboren te Tilburg, getrouwd met Diana en vader van 2 dochters Amy en Jessy. Sinds meer dan 31 jaar werkzaam bij het ministerie van defensie als rijinstructeur zware wielvoertuigen

Mijn voetbalcarriere begon bij vv TAC te tilburg, op mijn 17e naar tsv LONGA gegaan en daar 6 jaar in het 2e elftal gespeeld in de res. 1e kl plus wat wisselbeurten in het eerste wat toen hoofdkl. C speelde. Op mijn 23e naar vv ZIGO gegaan en daar 8 jaar in het 1e gespeeld waarvan de laatste 7 jaar als aanvoerder.

Op 32 jarige leeftijd, na bij ZIGO de jeugd te hebben getraind, begon mijn trainersloopbaan bij vv Velocitas 31 alwaar ik 3 jaar ben geweest en het eerste jaar kampioen werd in de 2ekl brabantse bond. Ook het 4e seizoen was ik al rond maar de gemeente dwong Velocitas en Hieronymus min of meer tot een fusie wat nu sc Olympus heet. Na Velocitas volgde Ons Vios en daarna 3 jaar VCB alwaar ik het eerste jaar promoveerde van de 6e naar de 5e klasse.
Na VCB ben ik naar sc Olympus gegaan waarmee ik 2 jaar 4e klasse speelde. Hierna volgden 4 seizoenen SET alwaar ik het 1e seizoen helaas degradeerde van de 4e naar de 5e kl. met een periodetitel. Het 2e seizoen speelden we bij LSV in de poule waar Real Lunet kampioen werd en wij 2e maar gruwelijk gefopt werden in de nacompetitie.
Na 4 seizoenen SET volgden 3 seizoenen vv RIEL waar ik een schitterende tijd heb gehad. Na RIEL dit seizoen Ons Vios waar ik 6/7 weken geleden gestopt ben om diverse redenen.

Ik hoop bij LSV een grandioze tijd tegemoet te gaan en wens iedereen alvast een prettige vakantie en een zeer leuk en sportief seizoen 2013/2014

groeten Jan van der Sande