Onder een lekker najaarszonnetje werd vanmiddag de derde competitiewedstrijd van LSV gespeeld.

Beide teams begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en mede daardoor speelden de eerste dertig minuten zich voornamelijk af op het middenveld met weinig echte kansen.
In de dertigste minuut werd de score geopend door de bezoekers. Philip Klees strafte koelbloedig een fout in de verdediging van LSV af, 0 – 1
Tot aan de rust zette LSV alles op alles om de gelijkmaker te forceren, maar dit bleef nog zonder resultaat. Het dichtst bij was Davy Schellekens, die de bal na een vlot uitgevoerde aanval net via de buitenkant van de paal naast het doel zag verdwijnen. De rust werd zodoende bereikt met een 0 – 1 stand.

Na de thee kwamen beide teams iets feller uit de startblokken wat nogal wat kleine blessures opleverde waardoor de wedstrijd geregeld moest worden onderbroken en er weinig kansen te noteren vielen aan beide zijden.
Toen de geblesseerd geraakte Davy Schellekens in de 65e minuut werd vervangen door John van Ingen en Constant van den Broek voor Michel Jongbloets kwam, leefde de wedstrijd ineens op.
Een rond de middellijn toegekende vrije trap, werd door de uitblinkende Dennis Pimenta gevaarlijk voor het doel gebracht. De nog geen minuut in het veld staande John van Ingen was helaas iets later bij de bal dan zijn tegenstander maar deze legde de bal wel achter zijn eigen doelman, 1 – 1 dus.

Rond de 80e minuut moest de ingevallen Constant van den Broek alweer het veld verlaten met een blessure. Hij werd vervangen door Ricky Schellekens, die nauwelijks twee minuten later goed werd aangespeeld op de rand van de zestien. Hij omspeelde handig twee tegenstanders maar zijn harde inzet werd, met de nodige moeite, door de doelman van de gasten gekeerd. De bal kwam in de voeten van Ronnie van Kasteren die de bal weer terug voor het doel bracht. De keeper leek zijn inzet eenvoudig op te kunnen rapen, maar ging in de fout en liet de bal los.  Wie anders dan Richard van Mourik, was er als de kippen bij om dit buitenkansje te verzilveren, 2 – 1 in de 81e minuut.
Hierna zetten de bezoekers nog wel een slotoffensief in en ging LSV iets te ver naar achteren voetballen, maar de verdediging van LSV, onder leiding van de rustig en bekwaam spelende Boy Obispo hielden de voorsprong vast tot aan het eindsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Meeuwesen uit Udenhout.

Door deze overwinning komt het team van trainer Jan van der Sande en leider Mark van der Strijk op 4 punten uit drie wedstrijden en werd de laatste plaats op de ranglijst overgedaan aan Terlo.