In diepe verslagenheid ontvingen wij vandaag, 25 april, het schokkende bericht dat clubman pur sang, René van Oirschot is overleden.

René kennen wij als de meeste eerlijke grensrechter van het voetbal in de regio en als belangrijke stille kracht binnen LSV. Niet een man van heel veel woorden, maar wel altijd met rake en positieve opmerkingen en inbreng. Een actief lid van de veteranen en die samen met Jolanda altijd klaar stond bij gebeurtenissen en evenementen. Zijn kruk op het vaste plekje in de kantine waar hij genoot van zijn koud biertje zal voortaan een lege plek blijven.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar Jolanda, Hayke en Eefje, Lieke en Niels. Wij zullen in de komende zware tijd er voor hun te zijn

René is slechts 57 jaar geworden

Spontane ode aan René door LSV 1
René geconcentreerd als grensrechter van LSV 1 (foto BoxtelDigitaal.nl)

Eén reactie op “LSV in shock door het overlijden van René van Oirschot”

1. Jan Nijssen schreef:

Jolanda, Hayke en Lieke wij wensen jullie veel sterkte in het verwerken van het tragische verlies van René. Hij was nog veel te jong.
    LSV verliest in René een waardevol lid met een groot hart voor de club.

Jan en Ine Nijssen