Continuïteit.

Als u zich de afgelopen weken heeft afgevraagd, waarom bij LSV het licht in de  bestuurskamer toch steeds zo laat nog aan was, dan komt dat omdat daar overuren zijn gedraaid.
In nauwe samenwerking tussen onze nieuwe jeugdtrainer Boy Obispo, hoofdtrainer Kirk Koningstein, voorzitter Frans van der Struijk en diverse andere LSV leden, met in het bijzonder ons lid Younes Ouassaïdi, is er op 3 fronten tegelijk veel succes geboekt.

Er hebben zich voor het volgende seizoen erg veel nieuwe spelers aangemeld voor onze recreatieve elftallen, maar nog veel meer spelers die willen gaan knokken voor een plek in LSV 1. Dit zijn er teveel om hier op te sommen, maar het betreft zowel ervaren spelers als Peter Weber (afkomstig van TGG), maar ook volop jonge spelers, waarvan er ook nog eens een flink aantal ex-LSV leden zijn, die weer op het vertrouwde honk terugkeren , zoals Rowi vd Besselaar, Lars & Job Kruijssen en Thijs Verhagen.

Voor het eerst in vele jaren is LSV er ook in geslaagd om weer een A1 elftal op te richten. Dit elftal gaat voetballen  onder de vertrouwde LBC vlag en gaat getraind worden door ons bekendste lid Boy Obispo, een man met al vele jaren ervaring als jeugd trainer, bij de diverse Boxtelse clubs. Boy & Younes zijn al maanden aan het werk om dit team rond te krijgen.  Met nog 2 of 3 extra spelers  erbij, kunnen we volgend seizoen helemaal met een gerust hart aan de competitie beginnen.
Ook lijkt het erop de het B1 team volgend seizoen voldoende spelers heeft, om weer van start te kunnen gaan.
Dit betekent dat we met een B1, A1 en een vernieuwd eerste elftal hard op weg zijn , om weer een stabiele voetbalclub te worden, waar zich de komende jaren  hopelijk nog meer Lennisheuvelse voetballers bij aan zullen sluiten, maar kom je van buiten de dorpsgrenzen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Ook bij diverse andere elftallen kunnen we nog wat versterking gebruiken: bij ons gezelligste elftal; het veteranen team, dat op zaterdagmiddag speelt en bij het team dat de afgelopen jaren zo ontzettend veel vooruitgang heeft geboekt, ons Dames 1 team, dat op zondagochtend speelt.

U kunt zich  hier  aanmelden of hier verdere informatie inwinnen .

IMG_3967 Hier een aantal van de vele nieuwe leden