Het is niet zo verassend met zoveel nieuwe spelers in het team, maar zondag bleek de wisselvalligheid nog steeds de grootste vijand van de Lennisheuvelnaren. Sterke individuele momenten worden afgewisseld met misverstanden in de organisatie. Er zit duidelijk vooruitgang in, maar de grote vraag is of Kirk Koningstein met zijn begeleidingsteam op  korte termijn voldoende zekerheden in kan bouwen voor een leuke competitiestart.

LSV begon voorvarend aan de wedstrijd en al na een paar minuten was het WladimirKilie, al meerdere jaren een vaste waarde bij LSV, die op fraaie wijze van af de rand van het strafschopgebied onhoudbaar de 1-0 binnenschoot.  Er ontspon zich een leuk duel waarin beide ploegen gelijkwaardig waren, maar LSV de wedstrijd toch aardig onder controle had. In de 35e minuut echter werd LSV doelman Zenga van der Staay verrast door een misverstand in de verdediging en hij schatte de situatie volkomen verkeerd in, waardoor de gasten uit Rossum op gelijke hoogte konden komen. Gesterkt door dit cadeautje trokken de bezoekers de wedstrijd meer naar zich toe en slaagden er op slag van rust in via Peter van Maasdam zelf op een 1-2 voorsprong te komen.
Na de rust was het lange tijd een leuke op en neer gaande strijd, waarbij LSV zeker kansen had op de gelijkmaker, maar met het verstrijken van de tijd nam de concentratie af bij LSV en uiteindelijk was het toch nog HRC dat de zege veilig wis te stellen door Berry van Maren.

Vanavond om 19:30 staat de inhaal bekerwedstrijd uit bij Well op het programma. Gezien de eerdere uitslagen in de bekercompetitie lijkt ook deze wedstrijd geen makkelijke opgave te worden, maar wellicht dat het team voor een leuke verrassing kan zorgen.