Soms heb ik aan 4 wissels niet genoeg, want dan is er om de paar minuten wel iemand, met een pijntje of een krampje.
Meestal sta je in zo’n geval achter.
Afgelopen zondag was het zo, dat er lelijk naar me werd gekeken, als ik iemand naar de kant riep, voor een wissel. Ook werd er regelmatig door de 4 wisselspelers in de dug-out gevraagd, “wanneer kan ik er weer in”? In dat geval sta je voor. Ruim voor.
Met 4 wisselspelers en zeker na de rust een erg comfortabele voorsprong, kon ik ook een keer de meiden wisselen, die ik meestal moet laten staan, om de winst over de streep te trekken, of de schade beperkt te houden. Die keken dan ook het lelijkst.

Na de 3-1 overwinning van 2 weken geleden, was er zondag de 2e overwinning in 4 wedstrijden en wel gelijk met 10-1. (dit levert ons op dit moment een 5e plaats op !). De tegenstanders was niet de sterkste die we op onze strooptocht over de Brabantse en vorig seizoen zelf op de Limburgse velden zijn tegen gekomen, maar toch….. Schiet er maar eens 10 in ! Het scheelt dan wel, als je Renate in de ploeg hebt staan, want die schopt er dan gewoon  5 in. De andere doelpunten kwamen trouwens van  Rachel (2x), Eef (2x) en de tiende was in gedachten al een paar keer gemaakt door Manouk, terwijl ze op de bank zat. “Pap, mag ik er weer in, want ik wil de 10e maken”. Dat deed ze dan ook.

Het was wederom een geweldige teamprestatie, waarbij we toch echt een moeilijk te bespelen tegenstander aan het worden zijn, met een flinke overdoses aan duelkracht. Onze middenveld RULES !! Een mooi voorbeeld van de teamspirit was het feit, dat Renate er nog zeker 2 meer had kunnen maken, maar ze ook de andere meiden, een doelpuntje gunde. Vooral de 2e van Rachel, had ze net zo makkelijk zelf kunnen maken, maar ze legde hem panklaar af.
Een veel gehoorde wijsheid in de LSV bestuurskamer is: “als je een goede spits hebt en een echte keepster, kom je al een heel eind”. Dat klopt zeker, want waar onze Loya weer regelmatig gestrekt naar de hoek ging en in de één tegen één duels, iedereen de baas was, had de tegenstander die luxe, van een sterke keepster niet.
Verder gewoon 15 uitblinkers verdeeld over het veld en de dug-out.
Het is overigens wel overduidelijk, dat er op LSV geen rekening is gehouden met de scoringsdrift van LSV Dames 1.
Bij een 9-1 stand, moest ik (op mijn ouwe dag) nog heel snel het veld over rennen, om de 9-1 score op het scorebord, op foto  vast te leggen. Ik was als de dood, dat bij de 10-1 (die er aan zat te komen), het scorebord op 0-1 zou springen !