Zondag 2 november

Voor de wedstrijd, eerst even een team foto gemaakt, voor op de site. Kunnen jullie eens zien wat een stelletje knapperds we zijn.

Misschien dat we daarom niet echt heel scherp aan de wedstrijd begonnen; binnen 10 seconden stond het 0-1 en binnen de 2 minuten was het 0-2.
Odjee, dacht ik. Zeker toen scheidsrechter Ad Schelle, snel naar de kant riep: “Frank ga effe pen en papier halen in de bestuurskamer”.

Ik had vandaag 3 wissels, zo een luxe hadden we dit seiz0en nog niet gehad. We hadden iedereen hard nodig, want Koploper Vlijmensche Boys, hield het tempo hoog. Door het vele wisselen werd het bij ons wel wat rommelig.
Bij rust was het 4-0, dus de schade viel mee.

Een mooie taak voor mij in de rust, om de organisatie weer wat te herstellen, terug naar de basisopstelling en iedereen duidelijke taken meegeven.
Dat pakte goed uit, want na de rust kregen we er uiteindelijk nog maar 2 tegen. We kregen via Manouk nog 1 of 2 kleine kansjes, maar de echte overtuiging ontbrak toch wel vandaag bij de LSV- Vrouwkes.

Uiteindelijk stond er een 0-6 eindstand op het bierviltje van Ad. Daar is mee te leven, want Vlijmensche boys steekt er in onze poule met kop en schouders boven uit.
Wederom complimenten, dit keer van de coach van de tegenpartij. Ook haar was het opgevallen, dat we flink vooruit zijn gegaan, na eerdere nederlagen tegen hun van 17-1 en 11-1.

(Wo)man of the match: onze keepster Dyane van Someren.

 

Stef