Boxtel/Oirschot, 5 juli 2013

Er zijn enkele zaken gewijzigd.

Belangrijkste wijzigingen:
– Meiden B1 en C1 gaan op maandag en woensdag trainen in plaats van op dinsdag en donderdag.
– Oefenwedstrijden toegevoegd.
– Wijzigingen zijn met rode kleur aangegeven.

Beste sportvrienden,

Afgelopen seizoen presteerde de jeugd wederom buitengewoon goed met 6 kampioenschappen als resultaat. Bovendien wonnen de meiden C1 ook nog eens de KNVB district beker. We kunnen terug kijken op een succesvol seizoen.

Maar ondertussen staat het nieuwe seizoen al weer voor de deur. Eerst nog op vakantie en dan weer volle bak er tegen aan.
Doordat er enkele jongens in de B zijn gestopt zijn we genoodzaakt één team op te splitsen. Een aantal spelers gaat de C1 versterken, de andere gaan naar de A1. De A1 zit hierdoor ruim in haar jasje maar dat is niet anders. Dit vraagt wat improvisatie, laten we samen zoeken naar een passende oplossing. Het is jaren geleden dat we een A1 hadden, dat moeten we koesteren. Van enkele jongens weten we dat ze staan de popelen om af en toe eens met de selectie mee te mogen doen. Dat is goed nieuws!

Van de E1 en een aantal spelers van de E2 maken we een D – 11-tal. Dat is een grote stap! Zorg dat jullie de mouwen wekelijks opstropen en het kopje niet laten hangen als het een keer niet lukt. We gaan ook weer met enkele minies van start, helemaal super (met dank aan Stef)!
Aanwas van onderuit is belangrijk voor de continuïteit. De technische staf van de jeugd wordt dit jaar versterkt met 3 selectiespelers. Helemaal goed Harm, Patrick en Marty. Voor de A1 zoeken we voor de woensdagavond nog iemand die Ger wil assisteren. Laat het a.u.b. zo snel mogelijk weten wanneer je daarin geïnteresseerd bent.
Komend jaar zijn de trainingsvelden van maandag t/m donderdag wederom goed bezet en ook op zaterdag is het passen en meten. Maar uiteraard gaat dat weer lukken allemaal.
In de bijlagen treffen jullie alle benodigdheden aan om te kunnen starten met het nieuwe seizoen. Zorg dat je er weer bij bent. Kijk even goed wanneer je op de eerste training wordt verwacht zodat we het seizoen goed kunnen starten. We zijn nog bezig enkele oefenwedstrijden te regelen, zodra we daar meer over weten horen jullie dat. Het merendeel doet dit seizoen mee aan de bekercompetitie waardoor je automatisch twee wedstrijden speelt voordat de competitie begint.

Fijne vakantie en graag allemaal gezond weer terug!!!!!!!!!

Edwin Baeten
Voorzitter de Bocht ’80

Leo van den Heuvel
Voorzitter LSV

Frank van der Staak
Voorzitter LBC

Voor de teamindeling klik hier
Voor het trainingsschema klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *