Wat jammer toch, dat ik zaterdags altijd moet werken en daarom de kleine grote mannen, die ik al een tijdje train, nooit kan zien spelen.
Vanavond lukte dat wel; een doordeweekse inhaal wedstrijd thuis, op de Bocht, tegen Brabantia, met lekker veel enthousiaste ouders langs de lijn.

Een paar weken geleden werd de uitwedstrijd nog heel flink verloren met 10-3, tegen de nummer drie.
Dus het zal vanavond ook wel weer heel moeilijk worden; werd me vooraf ingefluisterd.
Onze 9 F-commando’s gingen er echter vanaf de eerste minuut keihard tegenaan en zetten Brabantia direct goed onder druk.
Er waren wat kleine kansjes voor Noa, maar aan de andere kant, moest onze stoere keeper Sven ook een paar keer redding brengen.

De wedstrijd ging verrassend genoeg, keurig gelijk op, met aan allebei de kanten, snelle spitsen, die er regelmatig tussenuit braken. Een lekkere open wedstrijd.
Toch kreeg LBC langzamerhand de bovenhand.
De achterhoede met Nick, Sven, Luuk en  Rob kreeg steeds meer grip op de snelle Brabantjes.
Jules speelde als middenvelder dicht voor zijn achterhoede en wist met verre knallen regelmatig de spitsen Noa en Jesse te bereiken. Ook middenvelder Hein, dook zelfs nog een keer voor het doel op.
Jules week bij 2 kansen wat teveel uit naar de zijkant, waardoor hij niet tot scoren kwam (daar gaan we de volgende week wel ff op trainen !!).
De wind en regen speelde wel een grote rol. De eerste helft had LBC die mee en maakte daar goed gebruik van.
In het begin van de tweede helft moest de achterhoede daar een beetje aan wennen en ging het een paar keer net goed, mede door goed keeperswerk van Svennyboy.
Bij een 2-2 stand kon het nog steeds alle kanten op. Meestal gaat het in de tweede helft wel mis bij LBC in de tweede helft; hoorde ik zeggen. Maar vandaag niet !! leider Jeffrey hield het niet meer. LBC zette nog een tandje bij en kwam uiteindelijk tot een spectaculaire 4-2 zege.
Drie doelpunten van Jesse en één van Jules. Wat een wedstrijd jongens ! Prima teamwork !

De penalty’s werden ook nog eventjes tussen neus en lippen gewonnen, al hadden sommige spelers wat moeite met de concentratie, door de enorme brand die woedde, bij de varkensstallen, vlak achter het terrein van de Bocht.

Ik heb genoten van LBC F1. Bedankt jongens.