LBC vier 5 jarig jubileum

Op zaterdag 28 mei vierden De Bocht ’80 en LSV het 5 jarig bestaan van LBC.
De jeugd van beide verenigingen voetbalt inmiddels al 5 seizoen met elkaar en niet geheel onverdienstelijk.
Met verschillende kampioenschappen als resultaat en in de selectie teams eigen jeugd. Kortom, er kan wel gesproken worden van een succesformule.
Het jubileumfeestje werd geopend op het sportpark van LSV. Daar was een 7 kamp uitgezet. Een parcour van leuke spellen. Uiteenlopend van fietsen op crossbikes tot het ouderwetse latje trap. In het gladiatoren spel moest de directe tegenstander van een blok gestoten worden. Een komisch schouwspel.  De jeugdteams gingen onderling de strijd aan om per team tot een winnaar te komen.
Aan het eind van de middag met zijn allen richting de Bocht ’80.
Daar werden de seizoensprijzen uitgereikt. Als eerste verscheen Ad van Kemmenade op het toneel. Hij kwam namens de NKS de jeugdleider van het jaar in het zonnetje zetten: Richard Kattevilder. Vijf jaar geleden was hij namens LSV betrokken bij de totstandkoming van het samenwerkingsverband. En nog steeds actief als jeugdleider en trainer. Dik verdient!
Daarna was de jeugd aan de beurt. Uit handen van eresponsor Henk den Ouden werden er weer veel prijzen uitgereikt. Lisan van Dongen was de speelster van het jaar. Coen Erven was de speler van het jaar. Marleen Peters scoorde dit jaar de meeste doelpunten en was de topscorer van het jaar. Daarna was het woord aan keepersponsor Marty Putmans. Hij riep Mitchell Smetsers uit tot keeper van het jaar.
Alle jeugdspelers ontvingen een mooie wisselbokaal en een ingelijst shirtje.
[metaslider id=3656]