zondag 23 november: 5-1.

Eentonig verhaal. 5-1 verloren maar toch harstikke goed gespeeld.
Bij de rust stonden we met 1-0 achter, door een zeer ongelukkig eigen doelpunt.  Jong Brabant is de trotse nummer 2 van onze competitie .
Ze hebben maar 1 wedstrijd verloren in de laatste minuut met 1-0 van Vlijmensche boys, die dit seizoen ongenaakbaar zijn.
Dit Jong Brabant wist in de eerste helft echter niet één kans te creëren . Het enige gevaar kwam van wat afstandsschoten, waar onze keepster van vandaag, Amy van Hamond, zeer goed het oog in had. Na meer dan een jaar blessureleed, was Amy er voor het eerst weer bij en ze keepte geweldig.

We waren met 11 meiden, alleen Manouk was er niet. Het worden er elke week meer en wordt dan ook iedere week gezelliger en ook steeds beter.
Organisatorisch gaan we enorm vooruit. We lopen niet meer als kipjes zonder kopjes te hollen over het veld, maar iedereen speelt zeer taakbewust.
Individueel gaan er dit seizoen een paar met reuze stappen voorruit. Erg leuk om tussen te staan.

Even zat de schrik er goed in vanmiddag toen Eef Verhoeven wel heel lelijk door haar enkel ging. Gelukkig viel het na een korte rustperiode toch wel mee en schoot ze er nog even eentje rustig in de kruising en maakte zo het mooiste doelpunt van de dag. (of was ons ander doelpunt, toch mooier ??)

 

Stef