Hallo allemaal,

Vorig jaar hebben we geprobeerd om een leuke griezeltocht voor jullie te organiseren. Helaas was het heel slecht weer en konden we daardoor enkele onderdelen van de tocht niet goed uitvoeren. Heel erg jammer, maar de opkomst was geweldig.

spooktocht1

We gaan het dit jaar anders doen.

Buurtvereniging de Pullen uit Oirschot organiseert dit jaar al voor de 17de keer een griezeltocht. Zij hebben dus al jarenlange ervaring.
Deze tocht word gehouden op zaterdag 1 november 2014.
Hebben jullie zin in een geweldige griezeltocht en wil je jouw hart in je keel voelen kloppen van de spanning, doe dan mee en geef je op.

Leeftijd vanaf 10 jaar!! Echt niet jonger. Kinderen vanaf 10 jaar tot en met 14 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding. Groepjes mag je zelf maken, maar je moet dan ook regelen dat je papa of mama mee loopt.

Kinderen vanaf 14 jaar mogen ook zelf hun groepjes maken en mogen zonder begeleiding als jullie dat durven!
Laat ons weten of je zin hebt in deze enge griezeltocht op zaterdag 1 november. Wij geven jullie dan vrijdagavond op en dan horen jullie van ons die vrijdag hoe laat jullie mogen vertrekken op zaterdag.

Kosten voor deze griezeltocht bedragen 2,50 euro per persoon. Je krijgt dan ook drinken met iets lekkers erbij tijdens de griezeltocht.

Deelname op eigen risico.

Laat ons dit aub weten voor 27 oktober.

Ja ik doe mee …………………………naam en ben ….. jaar oud
Nee ik doe niet mee …………………………….naam

Altijd je briefje inleveren aub of je nu wel of niet mee doet!!!

Inleveren bij de activiteitencommissie of geef het aan je leider, die kan zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt.
Susan Kattevilder,
Brenda Luther,
Marcel de Groen,
Marie-José Baeten.

Je kunt je ook opgeven via mail naar:

beatschoot@hetnet.nl  of  norbet.fonken@planet.nl