Steun LSV; koop online loten voor de grote clubactie.

Afgelopen week zijn onze jeugdleden weer op pad geweest, om loten te verkopen voor de grote clubactie.
De opbrengst komt ten goede aan jeugdactiviteiten zoals het jeugdkamp, Sinterklaas en paashaas.
Daarnaast willen we de contributie voor al onze leden zo laag mogelijk houden en hopen we in 2020 het vijftig jarig jubileum te vieren.
Omdat onze jeugdafdeling vrij klein is en niet alle jeugdleden het prettig vinden om loten langs de deur te verkopen, heeft het bestuur van LSV besloten om ook over te gaan op online-verkoop van loten. Zo krijgen mensen die LSV een warm hart toedragen, maar niet in de dorpskern wonen, ook de mogelijkheid  om LSV te steunen door middel van het kopen van loten.

Door hier te klikken, wordt u doorgeleid naar de pagina van LSV waar u de loten kunt bestellen. De loten kosten € 3,00 per stuk en er zijn diverse mooie prijzen te winnen. Door op de knop ‘steun ons’ te klikken komt u op de pagina terecht waar u daadwerkelijk de loten kunt bestellen. Vul daar de gevraagde gegevens in en kies het aantal loten(let op standaard staat op 5 loten, maar u kunt zelf aangeven hoeveel loten u daadwerkelijk wenst te bestellen).
Vink tenslotte de vakjes over de voorwaarden en bevestigingsmail aan en klik daarna op ‘bevestig uw aankoop’ om de bestelling af te ronden.

Het totale bedrag zal binnen twee weken van uw rekening worden afgeschreven en de lotnummers staan op uw dagafschrift.

Voor meer informatie over de grote clubactie klik hier
Om LSV te steunen klik hier

Alle leden en sponsoren waarvan een e-mailadres bekend is, ontvangen een mail van de penningmeester over deze actie. Als je LSV een warm hart toedraagt stuur deze mail dan door naar familie en bekenden om zo extra steun te verwerven voor jullie cluppie.