C1 Meiden De Bocht ’80 en Lennisheuvel (LBC) beste van Brabant

Zaterdag 25 mei.
De meiden C1 van LBC (Lennisheuvel – de Bocht ’80 – Combinatie) sloten het seizoen 2012 – 2013 in stijl af met een hoofdprijs. In Engelen werd in de finale om de KNVB Districtsbeker Zuid 1 OVV ’67 uit Oosteind met 5-0 van de mat geveegd. De meiden van LBC mogen zich nu het beste team van Brabant noemen in het meisjes 7 tegen 7 voetbal. In de reguliere competitie werden de meiden dit seizoen al najaarskampioen in de D-competitie en voorjaarkampioen in de C-competitie.
De meiden C1 treden hiermee in de voetsporen van de meiden B1 die vorig seizoen het zelfde presteerde waardoor ze ook nog eens werden uitgeroepen tot beste sportploeg van Oirschot. Is dat de volgende prijs voor de C1 meiden?
OVV ’67 startte sterk en even leek het erop dat het een spannende wedstrijd zou worden. Lieke Baeten opende echter met een droge knal de score in de 5de minuut waarna LBC het initiatief nam en dat niet meer weggaf. LBC combineerde goed en Liz van Straten maakte de 2-0 en 3-0 in de 10de en 17de minuut en vlak voor rust stoomde Berbel Kattevilder naar voren om de 4-0 erin te schieten. Ruststand 4-0. Na rust gebeurde er niet veel. OVV ’67 kon niet meer en LBC hoefde niet meer. Evy van de Sanden trakteerde het publiek dat in grote getallen aanwezig was op een toetje door vlak voor tijd na een mooie combinatie met Noëlle Habraken de 5-0 binnen te schieten. Hiermee was de buit binnen en kreeg aanvoerster Marit Fonken uit handen van een KNVB afgevaardigde de beker uitgereikt en voor iedereen een gouden medaille.
Wanneer je in één seizoen Najaarkampioen in de D-jeugd wordt en Voorjaarskampioen in de C-jeugd en ook nog eens de KNVB Districtsbeker Zuid 1 wint kun je wel zeggen dat het seizoen geslaagd is. Een prestatie van formaat die niet te verbeteren is, hoogstens te evenaren. Dat is dan ook de doelstelling voor het nieuwe seizoen. Wanneer er nog enkele meiden bijkomen kan de stap naar het grote veld worden gemaakt. Wie wil er niet bij deze kampioenen horen? Snel aanmelden dus!!!

==============================================================================
Dit is de kroon op diverse voorgaande prestaties van dit seizoen.
Namens het bestuur en alle leden van LSV hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat,het is gewoon een topprestatie.
Hulde natuurlijk ook aan de trainers,leiders en allen die hier een steentje aan hebben bijgedragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *