Zaterdag 10 mei. De meiden C1 van LBC speelde alweer de halve finale om de KNVB Districtsbeker. De tegenstander was GVV uit Geldermalsen. LBC startte sterk en kwam via een doelpunt van Liz van Straten snel op 1-0 voorsprong. Hierna was GVV de betere ploeg en creƫerde het kansen maar scoorde niet. Vlak voor rust besliste Renee Reijnders met twee treffers het duel. Ruststand 3-0. Na rust zakte LBC te ver in waardoor GVV er weer in ging geloven. Het werd 3-1 door een misverstand tussen keepster Marit Fonken en verdedigster Lieke Baeten. Tien minuten voor tijd werd het zelfs 3-2 doordat LBC verzuimde haar taken uit te voeren. De slotminuten waren spannend maar er werd niet meer gescoord. LBC MC1 staat hierdoor voor het tweede jaar op rij in de finale van de KNVB Districtsbeker. Sjapoo dames.
Na deze wedstrijd speelde LBC B1 de 1/8 finale om de KNVB Beker tegen de geduchte tegenstander Nuenen MB1. LBC speelde vanaf de eerste minuut goed combinatievoetbal en was sterk in de duels. Het werd na tien minuten 1-0 via een geweldige knal van Marloe van Dongen. Na rust probeerde Nuenen meer druk te zetten. Danique Fonken bracht twintig minuten voor het einde van de wedstrijd met een droge knal met haar linker been een einde aan de bekeraspiraties van Nuenen; 2-0. Het werd zelfs nog 3-0 door een afstandsschot van llse van Esch. Een dik verdiende overwinning waarmee de halve finale is bereikt. Geweldig!
Puike prestatie van beide damesteams. Het artikel wat onlangs in het Eindhovens Dagblad verscheen met de titel: LBC Paradepaardje voor Vrouwenvoetbal, maken jullie wederom helemaal waar!!!!!